felvilagosult_sormaraton018.jpg

 

280 kocsma kevesebb mint 24 óra alatt!!!!!

Igen sikerült!

Egy 13 fős társaságnak a Sörtúra és a pesti Kocsmablog szervezésében és vezetésével sikerült megdönteni a New York városban felállított (szintén 13 fős társaság) legrövidebb időn belül a legtöbb kocsmába bemenni és inni egy sört rekordját. A szitu nagyon egyszerű volt, be kellett menni a kocsmákba és inni egy pohár sört. Vagy is a csapatból mindig egy a soron következő ember ivott egy sört. És a 2-es számú ivója a sorban én Zsoló voltam!! Így a szegedi kocsmák is részese volt a sikernek!

Mivel a szabályok nem engedtek semmilyen közlekedési eszközt így egy laza kb. 30 km út legyaloglásával (folyamatosan kocsmától-kocsmáig) Pest belvárosában, 6 kerületet érintve lett teljesítve a kocsmatúra. 1 nap leforgása alatt rengeteg kocsmát volt szerencsém szemügyre vennem, még ha csak egy pohár sör erejéig is. Voltak meglepően olcsó helyek, de voltak irreálisan - nem ér annyit egy sör - drága helyek. Mindenesetre kocsmákban és kocsmázásban élhető város Budapest és ezt a rekord is bizonyítja. Sörökben is igen változatos volt az ivás. A sima csapolt Ászoktól , Budweiser, Zlatyi, Vörös sör, Guinness sörökig ittunk. A túra alatt kb. 8-9 liter sört sikerült fogyasztani. És amint az utcsó képen is jól látszik ahogy iszom, jól eset mind! :-)

Jövőre az új cél a Spártai 300 kocsma!! :-)

Sajtóhírek a rekordról:

A képek nagy részét az összes ivást 1-280-ig, statisztikát, jegyzőkönyvet a kocsmablog facebook-os oldalán meg lehet tekinteni:

Videó youtube:

A túra résztvevői:
Verba Gergely, Sztrieska Csaba, Császár Gábor (Sörtúra), Puska Tamás, Endrédi Dániel (Kocsmablog), Kiss-Csitári Péter (Sörjárőr), Darvas Gábor, Veres Dániel, Hegedűs Mátyás (Quiznight), Szabó Zsolt (Szegedi Kocsmák), Kovács Márton (Sörpong), Kovács Tamás, Pozsár Balázs (meghívott olvasók)
A jegyzőkönyvet vezette és a blokkokat gyűjtötte: Šťovíčková Anna (Kocsmablog)
A Non-Stop Sörtúra ivós részeit kamerával rögzítette: Törőcsik Kálmán - CamOne Hungary

felvilagosult_sormaraton001.jpg

felvilagosult_sormaraton011.jpg

felvilagosult_sormaraton026.jpg

felvilagosult_sormaraton008.jpg

felvilagosult_sormaraton004.jpg

zsoló.jpg

felvilagosult_sormaraton014.jpg

felvilagosult_sormaraton013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr35390058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása