Zsoló 2011.07.20. 10:28

Amigo eszpresszó

 

Újszeged, Déryné utca 4.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Vasárnapig 08:00-22:00

Árak:

  • Üveg sörök 200 - 380 Ft,
  • Csapolt nincs!
  • Unicum 5cl 350 Ft,
  • hubertus 5cl 250 Ft

 

Az Újhíd újszegedi első buszmegállójánál található ABC oldalában található ez a kiskocsma! Annyira nem ismerjük a helyet, sokszor elmentünk már mellette, de csak nemrég tértünk be szétnézni. Mindenesetre a Csonka műszaki sulisoknak és a Védőnőképzőbe járóknak nem kell messzire menniük a kocsmához!

Fákkal rendesen ellátott, kis házban található az Amigo. Ez nyáron a kinti kiülős résznek egész jó árnyékot adnak! A kocsma oldalában is kialakítottak egy kinti részt, sima sör fapadokkal és asztalokkal!

Bent 3-4 személyes asztalok, játékgép, 1 darts tábla fogadja a vendégeket. A pult a bejárattal szembeni sarokban. Az árak tűrhetőek, a kiülős része tényleg egész kellemes, az erre lakóknak egy másnap elleni délelőtti gyógy sörnek ajánlott, kényelmesen el lehet fogyasztani itt.:-)

Zsoló

TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr233082689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása