Szeged, Budapesti krt. 3.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Vasárnapig 06:00-20:00

 

Árak:

  • 1 üveg sör 220 Ft
  • 1 korsó csapolt sör 200 Ft
  • unicum 5cl 350 Ft
  • hubertus 5cl 250 Ft

 

A csillag téri spar üzlet melletti 10 emeletes panel aljában található a kocsma. A bejárata a kocsmának nem a Budapesti krt.-ra néző oldalon van a panelnak, hanem mögötte.

Hát mondhatni szó szerint a törzsvendégek klubja ez a helyiség. Itt mindenki ismer mindenkit, szinte családias a hangulat! :-) Maga a kocsma nem túl nagy. A bejárat előtt van valami elkerített kiülős-szerű rész. Bent rögtön a pult fogad minket. Egész jól el van szeparálva! Van egy kis asztal a sarokban székekkel, meg talponálló rész, vagy lehet támaszkodni a pulthoz. A pulttól balra van egy másik kisebb helyiség (egy másik garázs rész ami össze van nyitva az előbbivel), ahol van egy nagyobb asztal, játékgép és a wc-k.

Nos a kocsma neve nincs kiírva, vagy legalább is mi nem láttuk sehol (de az is lehet, hogy már kellően részegek voltunk ahhoz, hogy leolvassuk:-D ), de a helybéli kocsmázók ezt a nevet mondták, ezért ez lett a neve!

Túrára ajánlott!

Zsoló             TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr781880048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XLR8 2010.04.13. 15:11:48

A kocsma neve: Napraforgó presszó (vagy söröző, pontosan nem emlékszem). Szerintem sincs kiírva a név, de a blokk fejlécében ott van.

Zsoló 2010.04.13. 15:42:09

Pedig a törzsvendék is jól hangzott. Sebej 2. névnek megtartjuk! :-). Ismét köszi a kiégészítést
süti beállítások módosítása