Zsoló 2009.02.26. 11:18

Mignon

 

Szeged, Kossuth Lajos sgt. 6.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Péntekig 09:00-04:00
  • Szombat 18:00-04:00
  • Vasárnap 18:00-02:00

 

Árak:

  • 1 üveg sör (Dreher) 380 Ft
  • 1 korsó csapolt sör 325 Ft
  • Unicum 4cl 480 Ft
  • Becherovka 4cl 400 Ft
  • Vodka 4cl 400 Ft
  • kimért borok 100Ft/1dl,
  • koktélok több fajta is  800 Ft-tól!.
  • http://www.mignonpub.hu/

Érdemes figyelni az ital akciókra, ami itt minden hónapban van, ilyenkor olcsóbbak egyes italok. Pl.: Becherovka 4cl 280 Ft, vagy a Finlandia vodka 4cl 280 Ft vagy a Jager szintén 280 Ft, de egyes koktélokat is néha olcsóban adnak!

Weboldal: www.mignonpub.hu.

Térkép: maps.google.hu/maps/ms

 

Régen a hely, hajnalig iszogató alkeszok gyülekező helye volt. Hát mindenféle fura arc megfordul itt. Ez mára teljesen megváltozott! Kicsinosították, rendbe rakták az egész helyet az új dizájnos,  bárpultszerű asztalok és bárszékek, pedig remekül feldobják a helyet. Egy kicsit emelkedtek az árak,  de vannak a már említett ital akciók! (Mindig raknak ki az aktuális akciókról egy lapot az asztalokra!) 

Maga a helyiség szépen berendezett és tisztán tartott, a nagyobb befogadóképesség érdekében pedig a bárpultos asztal és szék megoldást alkalmaztak. A pult a kocsma közepén félkörívben van, és előtte is helyet lehet foglalni bárszékeken, valamint a már említett bárpultos asztaloknál. Felraktak a két egymással szemközti falra 1-1 plazma TV-t + egy kisebbet a bejárati ajtó fölé. Valamelyiken mindig sport megy (főleg foci), de nagyobb sportesemény esetén pl. a legutóbbi foci VB, mindegyiken az megy. A pult mellett balra van egy kisebb terem, itt további asztalok és egy nagyobb TV a falon. Itt találhatók még az újonnan kialakított wc-k.  A pulttól jobbra 1 játékgép és egy szintén nem olyan rég kialakított rész asztalokkal. Ez egy kicsit eldugottabbak a többinél. Van egy zenegép is, kinek mi jön be, az megy éppen.  A hajnalig tartó nyitva tartás miatt népszerű az egyetemisták körében is. Mivel rengeteg iroda található a környéken sok ottani dolgozó ugrik be ide meló után 1-2 sörre vagy gyorsítóra. Kocsmatúrára ajánlom, akár hajnali fél 3-ig is betérhettek. Felszolgálás van, a felszolgáló csajok pedig nagyon kedvesek!:-) Zárás előtt fél órával pedig mindenkinek szólnak, hogy fél órátok van még!

Tavasztól őszig, pedig a kocsma előtt van egy kisebb kiülős, kis kerítéssel elkerített rész. Sima egyszerű sör fapadokkal és asztalokkal. A lányok kijönnek ide is felszolgálni! Türelem! :-)

 

Zsoló

01.jpg

04.jpg

02.jpg

05.jpg

07.jpg

09.jpg

11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr100967088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakcsi 2009.03.14. 18:57:40

Top story: na itt akárhányszor voltam mindig behánytam..... Nyilván nem véletlenül van a kocsmatúrák végén :))
süti beállítások módosítása