Zsoló 2010.06.29. 09:09

Pulzus Cafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Szeged, Tisza Lajos krt. 109. Az ÁOK dékáni hivatal alagsorában! (Sárga épület a sarkon)

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől -Péntekig 09:00-00:00 (Vizsgaidőszakokban 11:00-től nyit csak)

Árak:

  • 1 korsó csapolt sör (Holstein) 300 Ft
  • 1 üveg sör (Soproni) 300 Ft
  • Unicum 4cl 400 Ft 
  • Hubertus 4cl 300 Ft
  • folyó borok 90 Ft/1dl
  • palackos borok (több választék) 180 Ft-tól/1dl,
  • egyéb szeszes italok (pálinkák, gin, vodka) 4cl 380 Ft körüliek.

www.pulzuscafe.hu

Ismét egy "kezdő" a szegedi kocsmázás történetében! 2009 szeptemberében nyitotta meg a kapuit ez a kávéház! Hivatalosan a SZOTE hallgatóinak és oktatóinak egy közös "iszogatós" helyiségének hozták létre a kávéházat, amit tovább erősít az a tény, hogy az ÁOK dékáni hivatal alagsorában van mindez! Hát a dékán úrnak nem kell messzire mennie egy korsó sörért! Úgy néz ki bevált, mert rendszeresen látogatják a kávézót a SZOTE hallgatók! De természetesen a többi kar tagjait és a sima vendégeket is  kiszolgálják, nem kell attól tartanotok, hogy szomjan maradtok!

A megközelítése a kávézónak, már egy külön kis leírást érdemel! Szóval a bejárata a Dékáni épület hátsó bejáratánál van, az autóbeálló rész felöl. Meg kell kerülni az épületet, hogy bejussatok. Ezzel este 18-ig nincs is baj. Mivel az épület a Klinika épületekhez tartozik, ezért 18 után lezárják a főbejáratokon kívüli egyéb "surranó" bejáratokat! Azaz 18 után ha a Tisza Lajos oldal felöl közelítetek a kávézóhoz, csak a főportán keresztül (A Vízművekkel szemben) tudok bemenni és a porta után rögtön jobbra a biciklitároló mellett végighaladva juthattok el a Pulzus bejáratához. Ha zárásig ott buliztok csak erre érdemes elhagyni a terepet! Ha csak nem SZOTE-n vagytok koleszosok.

Belépve pár lépcsőt lefelé, (magas gyerekek vigyázni a fejre!!!) és bent is vagyunk. Egy előterem, vagy fogadóterembe érkezünk. Balra rögtön a pult, ami hosszan előrenyúlik, középen, pedig egy tégla oszlop választja el. Rögtön jobbra meg van egy kisebb külön terem. A pult előtt néhány kényelmes foteles asztalok. Tovább haladva beljebb pedig van a nagy terem! Itt végig kényelmes kanapés és foteles asztalok, olyan klubhelyiség szerűs! A terem egyik vége a dohányzós a másik vége meg a nem dohányzós. Alagsor lévén, jó hűvös hely, a kinti 40 fokos hőségben, jól esik itt egy üveg sör! Ja a wc-k pedig a pult melletti jobbra lévő folyósón vannak.

Annyira nem rossz hely, bár kicsit az elitebb kategóriához tartozik mint a kocsmák! Zárt körű rendezvényekre is ki lehet bérelni, és bulik is szoktak lenni itt, de erről a honlapjukon érdeklődjetek! Egy sörre megéri beülni, főleg, hogy a SZOTE-s lányok is szeretnek ide egy sörre beülni!

Zsoló

TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr912117866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása