Sziasztok

 Hát  most folytatnám tovább a már megkezdett kocsmatúra infókat a Kisvérkörrel! Mint írta korábban End kollega, orvostan hallgatók találták ki, a kisgólyák megedzésére az egyetemi buli életre! :-D Itt az 5-ös trolibusz útvonalon kell haladni, a feladat pedig ugyan az mint a Sárga Túránál a megálló helyeknél lévő (vagy a közelében) kocsmákban: INNI KELL! :-D Érdemesebb valami kisfröccs szerűkben gondolkodni, a tömények nem biztos, hogy a végéig józan életet biztosítanak!  (Tisztelet a kivételnek! és a bajnoknak!

Könnyítésként: Amelyik megállóban (vagy közelében) több kocsmát is felsoroltam, elég csak egyet kiválasztani!

 Csak felsorolom a kocsmákat, amik úgy nagyjából útba esnek az útvonalon! 

  • Troli presszó - a végállomásnál van eltéveszthetetlen!
  • Utána menni kell vagy 3 megállót eljutva a Csongrádi sgt. Diófáig. Itt található a Diófa söröző és nem messze tőle az Észak büfé. A diófa mögött is van egy kocsma, de az még nincs összeírva!
  • A csongrádi sugárúton tovább haladva akad bőven kocsma én most kettőt emelnék ki a HB sörözőt (sajna szintén nincs még összeírva) és a Koccintót
  • A Berlini és a Párizsi krt.-ra befordulva 2 kocsma megálló is van a Szivornya és az Alibi drink bár!
  • A következő fontos megállóhely a Mars tér. Hát itt lehet válogatni ki hol szeretne inni! Bőség zavara van! :-D Sarokház, Zátony, Csillag söröző ,esetleg még a Búbos presszó is belefér.
  • Köv. megálló a Bartók téri itt a közelben lévő Jeges kocsmát (szinte kötelező!) és az Elixir Pup-t ajánlom.
  • Széchenyi tér következik. A megálló közelében igazából talán a Vár söröző , a Sárkány pub  vagy esetleg még a Híd Bisztró van.
  • Átmenve a régi hídon elhagyva Szegedet megérkezünk a Torontál téri megállóba. Itt ugyan másik irányba esik de szerintem belefér még a Tóth kocsma. Persze ha nyár végén vagytok (agusztus vége fele  kb. 24 és 30 között) akár ez is lehet a végállomás és irány a SZIN és a buliii :-D
  •  Közeledve az Újszegedi végállomás felé akik még bírják azoknak a Csanádi utcai megállóban várja még 2 kocsma. Egymás mellett vannak a Vakegér és az Ibolya!
  • Újszegedi végállomáshoz megérkezve aki még talpon van azt várja a Galyatető söröző!
  •  

Sok sikert a túrához! Ne feledjétek visszafele is végig kell játszani úgy hiteles!

Zsoló

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr91914707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása