Zsoló 2010.05.17. 11:23

Poli-hami

Szeged, József Attila sgt.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Vasárnapig 06:00-22:00

 

Árak:

  • 1 üveg sör (Köbányai) 250 Ft
  • 1 korsó csapolt sör (Ászok) 260 Ft
  • Unicum 5cl 375 Ft
  • Hubertus 5cl, 290 Ft
  • folyó borok 55 Ft/1dl
  • van csapolt barna sör is! 

Meleg étel is kapható!

TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms

Tarján városrész egyik kedvelt munkás kiskocsmája a Poli-hami, nem messze a tarján bisztrótól. Fából épült hatszög alakú 2 "kis kunyhóból"l áll a kocsma. Egy része a konyha, és a raktár, a másik meg a kocsma rész. Nem túl nagy odabent. Van egy pult néhány szék, java részt, pedig támaszkodó talponálló! Jó időben a bejárat előtt lévő padot is kihasználják, de csak úgy simán állva is elvannak itt az emberek. Viszont sokkal barátságosabb a hely mint ahogy kinéz!

Mikor ellátogattunk ide, szakad az eső, a kis kocsma része pedig tele volt. A kocsmázok , szóltak, nyugodtan jöjjünk be szorítunk egy kis helyet nektek is. Így is történ, még a rendelt sörünket is kézből-kézbe adták át nekünk megoldva a kis mozgástér nehézségeit :-), és persze egészségünkre szóval kísérve! 

Itt kiszolgálnak bárkit épeszűt vagy bolondot, baloldalit vagy jobboldalit, csak szeresse a sört és a kocsmahangulatot! Kocsmatúrára ajánlott!

Erről még a Démagyar.hu is írt!

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kocsman_kivul_maradt_a_politika/2149268/

Zsoló

 

P1260992.JPG

P1260993.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr892009578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása