Újszeged, Csanádi u. 6.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Vasárnapig 06:00-22:00
  • A konyha 07:00-21:00 üzemel!

 

Árak: Lényegében ugyan az mint a mellette lévő Ibolya presszónak! A két kocsma nem vetélytársa egymásnak!

Szoktak lenni ital akciók!

Itt lehet kajálni is! Az ételt bent a pult melletti ablaknál is kikérheted, de akár a kinti utcára néző ablakból is. Ez olyan gyors büfé jellegű! Hambi, lángos, pizza és palacsinta menük közül lehet választani! A sör mellé jól esnek!

A bejárat előtt van egy kerítéssel és sátortetővel lefedett nyári kiülős része. Műanyag kerti asztalokkal és székekkel. A kocsmában Balra a pult jobbra 3 - 4 személyes kerek asztaloki. Az egyik sarokban egy nagy képernyős falra szerelt TV a másikban egy sarok ülő rész.

 A két kocsma Újszeged legismertebb kocsmái közé tartozik. Jól el vannak egymás mellett, a vendégei pedig nagyjából ugyan azok! Környékbeliek és albérletes egyetemisták látogatják a helyet, de a SZIN ideje alatt is jócskán megtelik a hely.Ugyan kicsit sétálni kell ide a partfürdőtől, de nincs sorban állás és sokkal olcsóbb a pia mint a SZIN-en!!!

Zsoló           

TÉRKÉP maps.google.hu/maps/ms

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr561975965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása