Zsoló 2010.04.26. 11:26

John Bull Pub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeged, Oroszlán u. 6.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Vasárnapig 11:00-01:00

 

Árak: Nem részletezném őket, egy elit, exkluzív hely ehhez illő árakkal! 2 pl. 1 korsó Guinnes 760 Ft, 1 korsó Carlsberg 560 Ft. Van sokfajta üveges sörük és tömény italuk! Koktélokat is készítenek!

WEBOLDAL: johnbullpubszeged.hu/main.php

Facebook: https://www.facebook.com/1.johnbullpubszeged?fref=ts

 

Étterem is egyben a helyiség, szintén sokfajta választékkal, a távol-keleti ízektől a dél-amerikai konyhán át az európai fogásokig terjed a kínálat!

A John Bull Pub 1996-ban nyílt meg Szeged belvárosának egy csöndes, kellemes sétáló utcájában! Egy műemlék épületben rendezkedett be a pub és magát belsejét is hagyományos, tradicionális viktoriánus kor hangulatát idéző stílusban rendezték be! A bejárata elé egy nyári kiülős, teraszos részt alakítottak ki, kényelmes asztalokkal és székekkel, amit egy nagyobb John Bull Pup-os feliratú ernyővel fedtek el! Mivel sétáló utcában van az autók zajai nem zavarnak, így kényelmesen el lehet fogyasztani az italt vagy az ételt akár! Kicsit feldobja a dizájnt a piros hagyományos angol kinézetű telefonfülke ami a terasz rész mellett van a sétáló utcán!

Maga a pub belül is színvonalas berendezésű! Belépve balra box-os elrendezésű asztalok, valamint sima szabadon álló 4-6 személyes asztalok. A bejárattal szemben a pult, ami, szintén precíz pofás kinézetű és természetesen közvetlenül bárszékek körülötte, hogy aki esetleg a pult mellet szeretni iszogatni. Jobbra az ajtótól kisebb kiemelt pódiumos részen tovább asztalok! Érdekesség, hogy az illemhelyekhez a pince részbe kell lemenni, aminek a lejárója a pub úgy nagyjából közepén található. Azért körbe van kerítve és jól látható, nem áll fenn az a veszély, hogy nem figyelünk és lelépünk a semmibe! :-) Rendben, tartott tiszta a Wc-k. Van a pulttól jobbra egy olyan VIP szerű rész itt hosszan elnyúló zöld bőrkanapé van az asztalokhoz! Felszolgálás van, foglaljunk helyet nyugodtan, a teraszos részre is kimennek! Ezen kívül majd nem minden falra raktak egy LCD Tv-t, még a bejárati ajtó felett is van egy! Nagyobb sporteseményekkor még teraszos részre is raknak egyet!

Nos nagyon elit hely, magas árakkal, mi ugyan gyakran nem fordulunk meg itt (más stílusú kocsmák jönnek be) ,de azért csak ajánlani tudom mindenkinek!

TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms

 

Zsoló

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr951952311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása