Zsoló 2009.05.13. 09:50

Mátyás söröző

Szeged, Szent Ferenc u. 23.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Csütörtökig 07:00-21:00
  • Péntek, Szombat 07:00-22:00
  • Vasárnap 08:00-21:00

 

Árak:

  1. 1 üveg sör 280 Ft
  2. 1 csapolt korsó sör (házi sör) 225 Ft
  3. Unicum 400 5cl
  4. Hubertus 5cl 300 Ft
  5. folyó borok 70 Ft-tól/1dl
  6. üveges borok 140 Ft/1dl

Itt is szoktak lenni azért ital akciók!! Érdemes figyelni a benti kréta táblás kiírásokat!

Egy újabb alsóvárosi kocsmatúránkon kerestük fel ezt a helyet! Viszonylag annyira még nem esik ki a belvárostól, bár inkább azok vannak előnyben, akik vonattal érkeznek a nagyállomásra vagy erre fele laknak. (koleszok egyetemisták figyelmébe: Máv kolesztól már nincs messze!!) A kocsma gyakorlatilag a Karolina iskola és gimnázium mögött van, ezért apácák is sétálhatnak erre, úgyhogy csak semmi Istenkáromlás!

A kocsma kicsi családias hangulatú, mint szinte az össze alsóvárosi kiskocsma. Az ajtón belépve balra a sarokban 2 játékgép, jobbra a falon egy kisméretű TV, szembe pedig a pult. A pult előtt van 4 kör alakú asztal egész kényelmes székekkel. De a játékgépek, és a pult mellett van néhány bárszék is. Van egy kisebb külön terem az asztal és a pult mellett tovább haladva, itt találhatók a WC-k is.

Tisztán és rendben tartott kiskocsma, még akár meg is lehet itt kajálni. Ahogy elnéztük a vendégek többsége melós ember vagy a környéken lakók. Mikor lent voltunk éppen tartott a sakk party 2 öreg törzsvendég között. Kocsmatúrára ajánlom a helyet, ha erre fele tévedtek.

Zsoló

 

TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr511118737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása