Szeged, A régi híd alatti nyitott rész!

 

Nyitva tartás: Minden nap 10:00-24:00

Árak:

  • 1 korsó csapolt sör (Ászok) 350 Ft,
  • Unicum 5cl 400 Ft
  • Hubi 5cl 300 Ft,
  • üveges borok 150 Ft-tól/1dl

Ha már Halászkert kapható halászlé is, de  többfajta meleg ételt is készítenek!

A hely csak időszakosan van nyitva: május 1-től (április vége felé már nyitva szokott lenni) egészen szeptember-októberig. Teljesen nyitott, úgyhogy az időjárás szeszélyének van kitéve! Igaz elázástól nem kell nagyon tartani, hisz a híd nagyjából lefedi az asztalokat. Van néhány asztal kintebb, de azoknál nagyméretű napernyők adnak árnyékot. A pult két részből áll, egyikben az italokat szolgálják ki, a másikban pedig az ételeket. A pultokkal szembe vannak az asztalok műanyag kerti székekkel a híd tartópillérjei között! Néha élő zene is szokott lenni.

Kinti iszogatásra tökéletesen alkalmas hely, barátokkal, barátnőkkel, barátnővel vagy csak úgy. Max. az idő ronthatja el a kedvet!

Zsoló

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr931105776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása